Zaščitna folija XPEL

XPEL zaščitno folijo so razvili iz materiala, katerega je ameriška vojska uporabljala v operaciji Desert Storm. Namen takratne folije je bila zaščita elips helikopterjev proti efektu peskanja, povzročenih s puščavskim peskom. Prvotna folija je bila črna ali prozorna, ki je sčasoma porumenela. Prve folije za uporabo na vozilih so sicer bile prozorne, vendar so hitro porumenele. Površina je bila dokaj motna in v pore se je ujemalo veliko nečistoč. Trenutno uporabljana folija je najnovejša evolucija zaščitnih folij in ima optično čistost tako blizu 100%, da je prozorna kot steklo. Lesk je podoben lesku originalne barve vozila, zato je zaščito še toliko težje opaziti.

Porumenitev folije pri izpostavljenosti UV-žarkov je sedaj preteklost!

 

 

Zakaj XPEL?

 

Pri barvanju in lakiranju vozil danes uporabljajo barve, ki so drugačne kot pred leti. Drugačni so postopki in debelina nanosa; okolju neprijazne sestavine kot je svinec so sedaj prepovedane. Te sestavine so barvo naredile bolj trpežno in trajno.


Ko boste vozilo prvič pogledali, boste folijo zaradi njene prozornosti najverjetneje spregledali. Patentirana sestava spodnjega sloja folije vsebuje tudi protikorozijski polimer, ki preprečuje razvoj rje.

 

 

Prednosti XPEL folije

 

  • Cenovno najugodnejša zaščite barve in laka pred drobci kamenja in manjšimi odrgninami.
  • Folijo lahko namestimo na vse lakirane površine, kjer je zaščita potrebna
  • Ne spremeni izgleda vašega vozila in je resnično nevidna
  • Lahko jo peremo in voskamo skupaj z ostalimi nezaščitenimi deli vozila
  • Folija ima vseživljensko garancijo proti luščenju, porumenitvi in razpokanju
  • Odstranitev folije je enostavna in ne pušča sledi

 

 

Zaščitna volija VentureShield

Aston Martin

 

Montaža XPEL folije
Montira se brez segrevanja materiala, saj se le tako obdržijo vse tehnološke lastnosti in sposobnosti materiala. Modeli, katere s posebnim programom izrežemo na rezalniku, so konstruirani za vsako vozilo posebej in tako odpade rezanje materiala na laku vašega vozila.

PovpraševanjeDeli

Blagovne znamke

Ukvarjamo se z distribucijo repro materialov, ob predhodnem dogovoru je možna tudi dostava...
Več