Mobil Eye

Mobileye je vodilno podjetje na področju napredne vizualne tehnologije, ki razvija sisteme za povečanje varnosti vozil. Tehnologija podjetja Mobileye se v prvi vgradnji pojavlja v znamkah kot so Volvo, GM, BMW, Ford, Hyundai, Volvo Bus, Renault Trucks, in številnih drugih. Njihovi produkti se lahko vgradijo tudi naknadno.


Tehnologija podjetja Mobileye je rezultat več kot 12-letnega razvoja. Sistemi Mobileye prepoznajo situacijo, ki bi lahko privedla do nesreče, ter pravočasno opozorijo voznika, da lahko trčenje prepreči ali ublaži njegove posledice.

  Mobil Eye

Sistem je sestavljen iz kamere nameščene na notranji strani prednjega stekla vozila, vmesnika za povezavo z vozilom ter zaslona za vizualna opozorila. Funkcije sistema Mobileye:

  • Opozorilo pred zapuščanjem voznega pasu – z zvočnimi in opozorili na zaslonu opozarja voznika na nenamerno prevoženo črto voznega pasu.
  • Opozorilo na varnostno razdaljo – z zvočnimi in opozorili na zaslonu pomaga vozniku vzdrževati zadostno varnostno razdaljo.
  • Opozorilo na nalet – pravočasno opozarja voznika na možnost trčenja z vozilom pred njim. Opozorilo lahko tako prepreči trk oziroma omili njegove posledice. Vključuje tudi zaznavo motornih koles.
  • Opozorilo na nalet na pešca – z zvočnim in opozorili na zaslonu podnevi opozarja voznike na možnost naleta na pešca. Vključuje tudi zaznavo kolesarjev.
  • Branje znakov za omejitev hitrosti – prepoznava znake za omejitev hitrosti (vključno z elektronskimi in dodatnimi znaki). Ta funkcija je vezana na sistem sledenja vozil.
  • Nadzor dolgih luči – samodejno prižiga in ugaša dolge luči, brez nevšečnosti za promet pred ali za vami.
  • Mobileye serija C2 se lahko poveže s sistemom sledenja. S tako dobljeno statistiko opozoril lahko ocenimo način vožnje zaposlenih in vpliv agresivnosti na porabo goriva – zmanjšanje do 12%, izrabo vozila, verjetnost nesreče in drugo.

Podrobnosti

 

 

 

 

PovpraševanjeDeli

Blagovne znamke

Ukvarjamo se z distribucijo repro materialov, ob predhodnem dogovoru je možna tudi dostava...
Več